Returnering

Vi håber, at vores produkter vil tilfredsstille dig. Hvis du ikke er tilfreds med produkterne, bedes du acceptere vores tjenester. Returvarer til os er gratis, og du har 100 dage med fuld retur. Forudsætningen er, at du ikke har nogen ondsindet eller skødesløs skade på produktet.

Specifik operation:

1. Registrering

Log ind på din brugerkonto ved hjælp af din e-mail-adresse og din personlige adgangskode. I "Return" boksen, under "min sport-sko", kan du vælge den rækkefølge, du vil returnere. Her kan du vælge de elementer, der skal returneres, og vælge årsagen. Dit afkast er nu registreret

2. Pakning

Sæt pakken i pakken og luk den helt. Hvis varen er leveret af producentens specielle emballage (f.eks. Et par sko), skal originalemballagen medtages i den returnerede forsendelse.
Returetiketten på brochuren er nu pakket.

3. Forsendelse

Send en pakke til dit lokale PostNord posthus eller postkontor - vi betaler for forsendelsen.

4. Bekræft

Du modtager automatisk bekræftelse. Send en email, når vi registrerer dig for din betalte retur. Det tager 7-10 arbejdsdage (mandag til fredag). Så refunderer vi købsbeløbet til den betalingsmetode, du brugte.

Du kan finde detaljerede oplysninger om 'min sport-sko' returnerer under overskriften 'Returns'. Hvis du ikke har modtaget en returlabel, kan du udskrive en efter registrering af afkastet. Vi kan også sende en til dig. Post.

Returnerer for flere ordrer i samme pakke: Du kan nemt returnere flere ordrer fra samme pakke. Men hvis du returnerer det alene, kan det tage lidt tid. Denne procedure er den samme som regelmæssig retur. Husk at registrere produktet og placere returmærket sammen med produktet i pakken.

Levering af reservedele: Hvis du vil returnere varer fra levering af varer, skal du sætte disse varer i samme pakke og sende den til os. Husk at registrere dit returnerede projekt.

Bemærk: Hvis du bruger sport-sko returmærket og vender tilbage til Postnord, er returen kun gratis. Hvad er omfanget af brandfordeling fra det ordrerende mærke? Dette kan skyldes omdannelsen af ​​internationale dimensioner - prøv sko eller tøj og se om det er passende.