Leveringstid

Husk at du har 100 dages returtid på sport-sko.

Vores normale leveringstid fra bestilling til levering er 5-30 hverdage (mandag til fredag). Når din ordre er behandlet, og du forlader vores lager, vil du modtage en e-mail med en forsendelsesbekræftelse.
Der er også et link til sporingsnummeret i den email, så du kan se pakken online på PostNord. Du kan spore din pakke inden for 48 timer efter at pakken forlader lageret. Men ved hurtig levering er det hurtigere. Hvis pakken ikke er ankommet inden for 50 dage efter leveringsbekræftelse, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice direkte.

Del levering: For at du kan modtage din vare så hurtigt som muligt, kan din ordre opdeles i flere forsendelser. Når du har bestilt din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse via email. Når din pakke forlader vores lager, vil du modtage en separat email med et link til sporingsnummeret for hver pakke. Vores system bestemmer ud fra ordren, om partiel levering kan udføres. Vi leverer denne leveringsmetode for at give dig hurtigere, mere fleksible og bedre tjenester.

Bemærk: Vi sender alle ordrer separat. Vores mål er at udstede vores ordre inden for 1-10 arbejdsdage efter ordren er udstedt. På meget store ordrer kan leveringstider være længere.