Betaling

Betal med kreditkort

I sport-sko er det nemt og sikkert at bruge et debetkort.
Du kan betale ved hjælp af payworks, Visa, xingbill og etopay. Hvis du har payworks, er det Visa-delen af ​​det kort, du har betalt for. Det vil selvfølgelig ikke koste noget.

Når ordrer forlader vores lager, vil vi først øge beløbet på dit kort. Du kan aldrig trække mere end det beløb, der er godkendt i købsprocessen. Hvis du returnerer varen, refunderer vi automatisk købsbeløbet for det returnerede produkt til dit betalingskort.

Dine kortoplysninger overføres via en krypteret SSL-forbindelse. Dette er en meget høj sikkerhedsstandard og gør kortbetalinger på sport-sko.com meget sikre. Du kan finde flere oplysninger om sikkerhed bag artiklen.

Payworks er specialiseret i internationale tredjeparts betalingsservice gateway virksomheder, der beskæftiger sig med internationale udgående kort kvitteringer. Kvalifikationer og kreditter er godkendt af banker på alle niveauer, direkte tilladelser, visa, masters og andre internationale kortudstedende godkendelser og er certificeret af de højeste internationale standarder i betalingsindustrien. Tænk bare, at hvis betalingsarbejde ikke har en bestemt kvalifikation og kredit, kan banker og beslægtede organisationer ikke gøre Swiftpass tredjeparts betalingskvalifikationer. Fordi hvis noget går galt, skal det også påvirke banker og andre beslægtede institutioner. Så fra ovenstående er dine penge sikkert.